Joel <3

 
Alltså fan, den här bilden får mig att garva de allra gråaste dagarna. FYFAN va rolig Joel ser ut. Helt dödsseriös och klart man ska exponera musklerna vid varje tillfälle man får... Och så det fina paret i mitten.
Dom två alltså <3 
Apan i bakgrunden är förövrigt min pojkvän...
 
12/12/12 idag då. Jag och Viktor missade SÅKLART 12/12/12 12:12 med EN minut. Vilken käftsmäll man fick av 13 alltså. Jag som hade laddat i tre timmar typ. Helskotta.
Har faktiskt suttit och kört lite volontärarbete idag eller vad man ska kalla det. Pärlade såna där coola "fuck cancer" armband ni vet? En himla procedur det där. 18 pärlor hit och 3 pärlor dit. Aja, nu är jag i alla fall hemma i mitt rum. 
 
Och asså jag måste verkligen poängtera IGEN att jag ignorerar inte era tappra kommentarer, utan jag svarar faktiskt varenda en men det ser fortfarande ut som att det bara är en kommentar när man överblickar det i slutet på inlägget eller hur man nu ska beskriva det. Är fan helt vettskrämd att de som faktiskt är gulliga och ger lite respons tror att jag ignorerar dom. Skulle hellre dött typ. 
 
Nu ska jag hänga en liten tvätt och äta kvällsmat framför GG. Ha en fin kväll <3
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback