min årsresumé

 
År 2012 firade jag in jäkligt onyktert i hindås. Det var minst sagt en riktigt lyckad nyår med nästan alla mina nära och kära!
 
JANUARI
 
 
I januari upptäckte jag gifyo hehe, var på möte med Viktor på blueberry för att prata om Santa Monica, hade en ful poncho, åt INGA chips och mådde väldigt bra. 
 
FEBRUARI
 
I februari praktiserade jag på JoRD, längtade till våren som aldrig förr och älskade allt i kulören mint. Hade världens roligaste kväll med Klara och var ganska snygg. 
 
MARS
 
I mars var jag uppenbarligen på gott humör haha, plockade fram conversen och klädde mig i neon. Jag och Viktor firade även 3 år. 
 
APRIL
 
 
I April flyttade i princip jag och min vänner in hos Linus och spenderade hela vårat påsklov där. Det var världens roligaste vecka. Jag blev jättesjuk, började läsa om Harry Potter-böckerna, och suktade som FA-AN efter converse platforms...
 
MAJ
 
Åh, maj bjöd på underbart väder och man kunde gå barbent. Jag fick tag på mina älskade virkade shorts, fick en fin klänning av mamma och kollade på när Sverige vann Eurovision song contest. Vi åkte sparkcykel till getskär och bakade cupcakes till mammas 40-årsdag. 
 
JUNI
 
 
I juni var jag bloggalen och bloggade skitintensivt. Vi beställde resan till Kreta, köpte bikinis, och firade en underbar midsommar hemma hos Christopher.
 
JULI
 
I juli mådde jag inte alls bra och jobbade hela tiden. Jag var mest hemma, åt mina underbara (saknade </3) chips och började min hårförvandling från brunett till ombre-blond. Det var även under julimånad som jag blev helt mackelmoregalen. Ända sedan dess har jag ENDAST lyssnat på Macklemore, med undantag för Emblas låt och lite SHM innan deras konsert. 
 
AUGUSTI
 
Till skillnad från Juli så var Augusti helt fucking awesome. Men det kan väl inte bli annat när man fyller 18, får njuta av en sista ledighet och åka till Kreta med sina bästa vänner. Embla och Sofia överraskade oss på Landvetter, då dom hade bokat samma resa som oss fast i smyg. Är så jäkla glad över att dom följde med, för det hade absolut inte varit lika roligt utan dom. Det var en underbar vecka. 
 
SEPTEMBER
 
Jag var, som man kanske sig bör, ganska ledsen i september. Min pappa sa upp sin lägenhet och jag och Viktor tog ganska stora beslut om vår framtid eller vad man ska säga. Jag hade massa myggbett sen Kreta och gick ut för första gången i Sverige och hade RÅkul. Jag fick se Macklemore, och den kvällen var den bästa kvällen i mitt liv. Blir fortfarande upprymd när jag tänker på det. 
 
OKTOBER
 
I Oktober fyllde Viktor 18 och han fick bl.a. The Heist av mig i födelsedagspresent. Jag blev galen i keso och knäckebröd, fick träffa min nyfödda lilla kusin och blev med världens snyggaste läppstift.
 
NOVEMBER
 
I November blev det skitkallt skitsnabbt och jag, Viktor och Nicklas spontanköpte SHM-biljetter och åkte till Stockholm och såg dom. Kvällen blev för min del ganska misslyckad men jag hade kul ändå. Sista november vinkade jag av min Pappa när han tog sitt pick och pack och flyttade från Göteborg. Det gör fortfarande ont att tänka på. 
 
DECEMBER
 
Och ja, Decembermånad kan ni se nedan. 
 
2012 har varit upp och ner rent känslomässigt för mig, och även fast jag fortfarande mår dåligt över vissa saker som hänt så tycker jag att det har varit ett bra år. Jag har varit med mina vänner så mycket som jag bara velat, jag har varit ute och haft roligt, jag har fyllt 18, sett min största förebild och älskling, haft fina kvällar med Viktor, börjat trean och beställt studentmössa. Jag har sett det fina i att umgås och vara med sin familj och ignorerat tjat om att gå ut och göra saker som jag faktiskt inte vill göra. Jag är lite rädd för vad som kommer att hända 2013, men jag har planer på att göra det underbart och spännande. Tack för att ni läser min blogg 

Du har en väldigt go blogg tycker jag! Å så är du allmänt snygg, du inspirerar mig verkligen på många sätt, med din snygga stil, håret och snyggheten. Ha ett riktigt fint år framöver Michelle!

Svar: Fina Ulrika, du förstår inte hur glad jag blir. Dina fina ord går rakt in i hjärtat och boostar upp mitt självförtroende några nivåer. Vill bara säga att du är himla snygg, härlig och go du med! Glöm inte bort det. Och jag hoppas att du också får ett kick-ass 2013! Kram på dig <3
michellelundin.blogg.se

2013-01-01 kl 22:35:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback