vad ska jag göra med mitt liv

I takt med att volymen av snön ökade, växte min vinterångest i samma tempo. Jag är inte ens en riktigt somrig person. Hatar att ha shorts, kan inte bli brun, gillar inte att svettas, vill inte doppa huvudet när jag badar och andra såna där tetiga saker. Men ändå är vintern det absolut värsta jag vet. Jag tycker inte ens att det är vackert med snö. Och då bör det tilläggas att timmervik är som ett vitt underland på vintern. Men jag hatar snön så jävla mycket. Jag hatar kylan och jag hatar mörkret. 

Jag vet inte om det beror på att jag är ledsen över Pappas flytt eller om vintern faktiskt får mig att må fysiskt dåligt, men de här två veckorna har fan varit sämst. Jag väntar typ på att världen ska gå under, så jävla negativ känner jag mig. ALL min annars överflödiga studiemotivation har totalt försvunnit och jag ska hoppa av Matte C. Jag är för korkad för det. FÖR KORKAD.
Jag är för korkad för att bli textilekonom. FÖR KORKAAAAAAAAD.
Jag vill inte ens bli ekonom. Jag hatar matte?

Vad ska jag bli? Vad fan ska jag göra med mitt liv egentligen? Jag har ingen hobby förutom att skriva och stalka Macklemore typ. Det känns som att vad jag än gör för val i livet så är de alltid ogenomtänkta och ohållbara. Jag är en quiter. 
 
Skiter fullständigt i att jag gnisslar över i-landsproblem just nu. När saker inte blir som jag tänkt mig blir jag fan riktigt jävla retlig. Ska typ flytta till hamburg och jobba i en korvaffär och bo i en källare. Det är väl det jag har kompetens för. AAAAAAAAAHHHH.
 

Michelle, Michelle, Michelle... Jag har följt din blogg such a long time now! Och enligt mig tycker jag att du ska bli Stylist! Yes. Du ska stå vid fotograferingar och fixa kläder hämta kläder och sätta ihop modekollage! Eller liknande. Någonting med kläder! Cause girl, you have a good taste! HAha, men vad vet jag! du kommer på det till slut!

Kram

Svar: Tack fina Sophia, din kommentar värmde mitt hjärta haha. I den banan har jag faktiskt aldrig tänkt. Känns som att var och varannan tjej är utbildad stylist nu tack vare det stora utbudet av gymnasieutbildningar inom detta. Men det kanske är något jag ska kolla på? Det låter ju onekligen kul i alla fall haha! Tack så jättemycket för att du la ner lite tid på att kommentera och vägleda mig i livet, blev himla glad.
Kram på dig!
michellelundin.blogg.se

2012-12-11 kl 20:14:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback