Dolphins = sharks? - They are close homies

SO WASAAAP. Ligger åt fel håll i min säng och suger lite på en geisha. Funderar på om jag ska gå och borsta tänderna NU eller om jag ska ta en geisha till sen och gå efter det... Åh asså alla dessa val i livet.
Den här helgen ska jag sitta inne och plugga rationella funktioner och andra saker jag inte ens kan namnet på, och kräva tacos såklart. Tacos är verkligen det enda som får mig att se fram emot helger. Det är det bästa jag vet här i världen.
Nej, det bästa jag vet här i världen är att äta tacos SJÄLV (Förlåt hela min familj och alla mina vänner). I min egna takt framför en bra bok eller serie. Med obegränsat antal nachos och med all guacamole och köttfärs i världen. Mmmmm.
Det där är nog en dålig vana jag börjar utveckla, att älska att äta själv. Jag sitter MYCKET hellre och äter chips i min säng för mig själv än att göra det på en myskväll med mina kompisar. Det är liksom så mycket mysigare att göra det i sin ensamhet. Framför en serie eller en feelgood film. Kram Michelle 45.

Näää men seriously, torsdag imorgon VART tar dagarna vägen? Fattar inte. Det är typ 8 månader kvar tills jag tar studenten. Say whaaat. Liksom va??? Det va 3 år sedan alldeles nyss. Jag är ju bara aaaartoooon. Så liten ju.

Aja men det är spännande, det är ju till allas kännedom vid det här laget att jag änna lever i framtiden hela tiden så det är inget mig emot. Men ändååååå. Det va liksom måndag igår?? Typ?

Nu ska jag sova i min vita marshmellowsäng som är så fluffig och krispig på samma gång (love u bed, vi två för alltid ❤) och prata med min andra kärlek i livet. HareKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback