25 
Kan fastna för folk ibland och nu har jag börjat gilla Candice jättemycket. Typ ett sekel efter alla andra, men hon känns så genuin på något sätt. En väldigt vacker tjej. 
 
Ja den här dagen började helt fantastiskt med att peace&love gjort det bästa släppet sen forever. Macklemore och Håkan i samma. Vet inte vem jag ska vara gladast över, men är jävligt glad i alla fall. Hoppas på husvagnscamping denna gång hehe! Ville så himla gärna på festival i år, men det fick bli Kreta istället (haha helt ok) men har känt att PL är lite passé typ (haha bara för att jag varit där EN gång, vilken diva jag är) Men idag satte dom sig på kartan för min del! Efter den fantastiska nyheten så bar det av mot min praktikplats för praktik fram tills stängning. Har kommit så mycket fina grejer. B.l.a en likande tröja som är i mitten av alla bilder med spikebra'n under! Lite tunnare men jättefin. Så himla kul!
 
Nu har jag dock en sån där känsla av att jag glömt något (som min schizofrena magkänsla kan få lite då och då utan anledning) men är helt säker på att jag inte gjort det. Sjukt eniverande att något gnager utan aneldning. 

Nu såg jag att klockan är elva, och den här tjejen som tydligen aldrig kan få för mycket sömn måste verkligen sova. Godnatt!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback