varning för nostalgiskt inlägg

Idag så slutade jag praktiken tidigare vilket gjorde så att jag hann med skolbussen hem - ända från stenungsund! Och jag har ju varit vid min gamla skola efter att jag slutat där, men aldrig på "skoltid" så idag blev jag helt nostalgisk när bussen svängde in på busshållplatsen vid Stora Höga skolan. Mitt första intryck var att alla var så himla små. Och det förvånade mig så mycket, då det känns som att jag fortfarande är 14 och går där, bara att jag temporärt går på plus haha. Det andra som förvånade mig var hur lite som hade förändrats, det stod fortfarande folk i sina team sportia byxor och skateskor, folk stängde ut varandra vid brandtrappan och alla sprang för att komma först på bussen. Som om tiden stått stilla typ. Blev både glad och avundsjuk på allesammans. Vill också vara en självcentrerad 15 åring vars liv endast går ut på att se bra ut och vara cool typ. Allting var så enkelt då (om man får låta så klyschig). 
 
Så då gick det helt plötsligt upp för mig att jag är gammal. Mina ungdomsår är över typ. Det blev ännu tydligare när jag gick hem från skolbussen genom skogen, som lata fjortismichelle alltid gick där man i slutet går över en äng. Nu när jag gick där så var det inte en äng längre, utan mer lite högt gräs med träd lite här och var, fast med samma nertrampade stig där jag alltid är rädd att det ska ligga döda fåglar. 
 
Alltså jag vet inte vad jag ska säga med det här inlägget mer än att om någon mot all förmodan läser denna bloggen som fortfarande går på högstadiet så vill jag bara säga att ta det lunch och stressa inte med att växa upp. Det hade jag och nu sitter jag här, gammal och grå utan liv för att jag måste höja mitt meritvärde för att komma in på högskolan. 
 Förtydligande: Det där är Viktor som skejtar och Nicklas som inte vet hur man skejtar.


Förtydligande: En fjortis


Varför hade man skatetshirts???? Sjukt töntigt


Snygga dojor. Syftar på båda hahaha Klara har klövar


Jag och Embla hade coola photosessions.... hahaha
 

Trodde att jag var fotograf eller någotEn ganska söt bild på oss två faktiskt

En bild på kroghens rumpa så klart och en liten Nisse

Den här bilden är så jävla rolig och Viktor är så jäkla liten
Som sagt, fotografeNNN
 
 

haha har du kvar den bilden på dig och joel :p

Svar: njaaa hittade den i arkivet på bilddagboken! Vadådå? :)
michellelundin.blogg.se

2012-10-24 kl 15:14:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback