311 west pedregosa st

 
AMEN TJA. Har inte alls haft dåligt samvete för att jag lovat alla jag känner att blogga mycket och uppdatera hela tiden så tar jag typ en veckas paus... haha sorry guys. Men helsike va mycket vi har haft att göra. De flesta svenskar har fått höra att man lätt kan fixa boende på plats, och samma gällde oss. Men OJ så fel vi hade. Vilken sörja det har varit. Vi hade hotell tills på lördagen och efter det fick vi flytta till ett ruttet litet hostel. Efter många om och men så slutade vi upp i världens sötaste lilla hus med 5 andra underbara tjejer. Jag och Embla delar rum och har verkligen stadgat oss. Självklart ska jag ta bilder på detta.
 
Fyllde år i måndags. (TACK SÅÅÅÅ MYCKET FÖR ALLA GRATULATIONER) Den började kl 3 på dagen när klockan slog över till 00 hemma i sverige och fortsatte till kl 00 för mig här borta. En lång jäkel till födelsedag så att säga. Det var väl en minst sagt händelserik dag. Embla och Johanna överraskade mig vid nollnoll tiden utanför hostelet med donuts, cola och ett birthdaycard. Där satt vi och chillade tills ett par läskiga fransmän joinade men som flydde fältet när ett par svenskar kom förbi. Sen gick vi och la oss i vångingssängarna (jag och Embla delade på en underslaf...) och på morgonen åkte (i cab längs state street... helt ok känsla) vi med våra nyfunna svenska vänner till IHOP och käka pannkakor. SEN FICK VI HUS. Bra dag.
 
Roligaste var väl att vi gick förbi en tatueringsstudio och bestämde oss för att spontanpierca/tatuera oss. Sprang upp på övervåningen och bestämde mig för att pierca naveln. Går in, han börjar rengöra, jag blir dissig och måste lägga mig ner. Han frågar om jag fortfarande vill och jag ger tummen upp och säger att nu kör vi. Ställer mig upp, han börjar märka ut vart den ska sitta och BAM nästa jag kommer ihåg är att jag vaknar upp på golvet med en gråtfärdig Embla bredvid mig. "I don't think you should get your navel pierced today" Nää.... Nålar och skit är inte riktigt min thing. Så det blev ingen piercing men det gör mig verkligen ingenting. Hahaha.
 
Annars då? Drack vodka ur röd mugg och träffade mer svenskar (väldigt svårt att hitta amerikanare tydligen haha) och ikväll är det dags för utgång i Isla vista. Google it.
 
Love u boos ska nog uppdatera en gång till innan jag drar ikväll. Ha det bäst

Det ser sjukt härligt ut! Som att ni lever ut weheartit-bilderna du postat innan :D

Svar: Ja men det ÄR härligt! Haha ja precis! :) <3
michellelundin.blogg.se

2013-08-17 kl 11:31:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback