är du dum i huvudet

 
Hahaha förlåt, jag vet att ni förväntar er makalöst vackra och spännande bilder när ni går in här men jag måste bara visa vår frys. Tycker bara att det sammanfattar allt lite grand. För det första, ni som har koll kan ju bara gissa vem lowfat-glassen hör till...............(eko embla eko embla eko embla). Och skon. Jaaaaaa. Lukas, läs ordentligt nu. Igår krossade jag en kackerlacka med den skon. Jag trodde dock att det var en skalbagge. Embla berättar på väldigt hysterisk svenska att så fort man rör en kackerlacka så lägger den ägg och vill jag verkligen vakna upp med en miljard kackerlacksbebisar imorgon?? Dom dör inte av något, vilket jag är väl medveten om för att jag suttit och lyssnat på Lukas föredrag om varför kackerlackor är det värsta djuret i hela världen
"FATTAR DU? DOM ÖVERLEVER ATOMBOMBER, DET ENDA DOM DÖR AV ÄR SVÄLT. AA SVÄLT, DOM ÖVERLEVER OM DU HUGGER AV HUVUDET MEN SEN DÖR DOM FÖR ATT DOM INTE KAN ÄTA FÖR ATT DOM INTE HAR ETT HUVUD"
(Sen fortsätter han med "ceeeeeeeeeeeme on, whats up babydoll, AAA HAAA, oh gollum loves his precious, hjääääääääälp"..... Och så. Hahaha JA OKEJ JAG SAKNAR LUKAS JÄTTEMYCKET)
 
I alla fall. Det enda dom dör av (förutom svält utan huvud tydligen) är kyla. Därav min sko i frysen. 
 
Nu är det en timma och 43 minuter kvar till utcheckning. Hörs sen.

är det mycket kackelackor i lägenheterna där?? :o

Svar: Nej detta hände utanför! Har inte sett enda kryp inomhus hittills :)
michellelundin.blogg.se

2013-08-11 kl 10:40:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback