fast du egentligen bara ville be om hjälp

 
Fantastiska Angelica Blick. Min största girlcrush sen typ 3 år tillbaka. Hon la upp den där texten för några dagar sedan och jag tyckte den var så fin. Det är jobbigt det där, känslor. 
 
Och känslor är väl det enda som fyller mina dagar nu för tiden. Flyttar på tisdag. Jag är helt lugn och sansad, antagligen för att jag inte fattar att jag faktiskt flyttar. På tisdag. Jag flyttar härifrån. Just nu känns det som att det är som både mest lägligast och mest olägligast. Men det finns väl aldrig riktigt någon tidpunkt som är 100% rätt. Jag är lite rädd. Rädd för hur jag kommer känna där, rädd för hur det kommer vara när jag kommer tillbaka. Men försöker att inte ta ut några händelser i förskott. Jag tror, att när vi går genom tiden, att allt det bästa inte hänt än som herr hellström sagt. Det stämmer nog. 
 
Dags att börja skriva på ett nytt kapitel...
 
:)

LYCKA TILL MICHELLE!! Känns fortfarande lite halvtknäppt att inte se er alla typ varje vardag haha.. Men ville bara säga att jag hoppas du får det jätte bra där borta och hoppas du håller oss uppdaterade här på bloggen hehe :-D!!

Svar: Tack Johanna!! Ja visst gör det... Ja jag hoppas med det, och hoppas du får det underbart här hemma. Ska försöka hålla er så uppdaterade som det bara går! Ha det bäst fina Johanna, kommer sakna dig! <3
michellelundin.blogg.se

2013-08-04 kl 22:18:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback