isla vista

En bild fån instagram
 
I både fredags och lördags bestämde vi oss för att festa i IV. Isla vista är "partydelen" av santa barbara. Det är en lång gata där varje hus har fest typ. Du kan i princip klampa in vart du vill. Sjukt kul! Överallt är det proppat med människor, beerpong och röda muggar. Och då har inte ens amerikanarna kommit hit än. Nästa helg och nästnästa kommer nog bli galna.
 
Det enda som är lite jobbigt är att polisen kommer nästan ALLTID till alla fester och stänger ner dom. Om du då ser för full ut eller har en dryck i handen och är minderårig så åker du dit. Hittills har det varit ganska lugnt, vi har hittat massa snälla killkompisar här som alltid låtsas vara våra pojkvänner när polisen är i närheten för par bryr sig inte polisen om tydligen (väldigt skevt) men man skiter knäck varje gång man ser polisen åka förbi alltså. Väldigt väldigt väldigt strängt här alltså. 
 
Trots det så är festerna helt sjuka i huvudet. Det är verkligen som på film. Folk överallt, öl överallt, öppna och trevliga människor överallt. Skitkul!! Det enda jag avskyr är att det är så vanligt med droger. Även om man själv inte använder det så åker man dit om polisen gör razzia och man är i samma rum som det. Så fan... man får passa sig. 
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback