nu är jag trött

 
Hej kompisar.
Idag stod Embla för kameraanvändandet men hon glömde den på Joe's, där vi käkade idag. Hahaha, men den ligger i tryggt förvar hos monopolgubben som var vår servitris under kvällen, så kameran ska hämtas imorgon. Så därför fick det bli 4 snapshots från min mobil istället. Alltså dagarna känns så långa här, för jag hinner vakna innan alla går och lägger sig där hemma, vara vaken under hela tiden alla sover, och sen fortfarande vara vaken när det är ny dag hos er. Den här dagen har varit hysteriskt lång. Jobbig och skitrolig. 
Testet i skolan kändes inte sådär superbra och sen är det kaos med lägenheter här, något som allt och alla lovat oss skulle vara det minsta problemet. 
På bild nr 3 ser ni mig och Embla på en tandemcykel. Vi går så mycket här så idag när vi skulle ut och leta lägenhet i områden vi inte varit i kände vi att en cykel var på sin plats. Alla turister cyklar runt i små "farfars bilar"-cyklar som jag och Embla såååååå gärna ville hyra men Johanna övertalade oss att det inte skulle vara roligt att cykla en sån i bergen... Så vi valde en tandemcykel istället hahaha. Aja lägenhetsletandet kaosade som sagt så vi gick upp och ner för state street istället. Väl där hittade vi en orm som ni kan se på bild nr 2. 
Nu på kvällen har vi fått packa för vi ska flytta från hotellet imorgon till ett riktigt hippie-hostel imorgon och bo i dorms. 
 
Nu är jag så trött så jag svimmar typ, kl är cirkus 04.00 här. Har skaffat mobilabonnemang idag i alla fall och kommer numera vara tillgänglig på facebook och insta 24/7. YAY me. Så om ni vill ha mer direkt update hänvisar jag er till något av de sociala medierna. GOD NATT HOMIES 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback