Älskade blogg


Help me out. Jag är den mest vilsna personen i universum. Tappat bort mig helt. Kan inte skriva något för jag är helt nollställd. Det är liksom inte kul att läsa: hej bloggen idag har jag inte tänkt på någonting, precis som igår. Alt: hej bloggen idag har jag tänkt på allt som går att tänka på och tänker aldrig göra det igen. 

Vet inte vad jag vill, vad jag känner eller hur jag mår. Jag har verkligen bara tryckt på paus och inbillar mig att jag kan göra så tills någon säger åt mig vad jag ska göra. 

Men ingen kommer säga åt mig vad jag ska göra, det är upp till mig. Det är upp till mig att ta tag i mig själv, hitta tillbaka och sedan kunna nästla mig framåt igen. Allt som hänt detta året ska bara prägla mig som person, det får inte definera mig. Tänker sluta se mig själv som oförtjänt av något, som likgiltig och svag. Det är inte så jag sett på mig tidigare och det är abslut inte så jag vill se på mig i framtiden. Jag vill vara en glad, oberoende, sund och omtänksam människa. En nöjd människa. 

Mål. Mitt mål är att bli klar i huvudet igen.
Att bli mig igen :)