blabla något djupt citat blaba

 
 
Hej här sitter jag och försöker känna om jag är hungrig. Det går förvånansvärt dåligt. 

Eh ja. Helt ärligt så var det där det mest intressanta jag hade på hjärtat ikväll. Det har fortfarande inte kommit fram något om Maya så forsätt gärna dela osv om ni inte gjort det. Hade varit himla snällt ❤ Och nu var jag himla snäll som letade igenom hela min facebookstartsida efter det där hjärtat haha. 

Och asså har ni några billiga, smarta, tillåtna och roliga tips till en mässmonter? Jag har PANIK. Vill inte åka dit och göra något halvdant. Speciellt inte när vi bara kommer stå där i marknadsföringssyfte eftersom vi inte ens har några produkter. Får panik på den där jäkla regelboken, jag har kommit på massa roliga saker men tror inte något är tillåtet, trots att det liksom varken är brandfarligt eller dyl. ÅÅH. Ett hett tips till kommande UF:are: kom på er affärsidé på sommarlovet typ. Så kan ni köpa hem/tillverka grejerna direkt och fokusera på sådana här moment som UF-mässan mer ordentligt. Och var beredda på att "det ska inte kosta att gå i skolan" gäller här, man får gå in med en hel del pengar själv om man vill få det någorlunda proffsigt. 

Så, då var dagens klagobok avklarad och jag ska väl äta lite yoghurt. Imorgon kommer jag nog stressa som en dåre just inför mässan så jag säger hejdå på ett tag. Hejdå haha.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback