det är så svårt att vara seriös tydligen

 
 
Alltså jag är ju expert på att slösa bort min egna tid. Men whatever. Tänkte bara säga att NEJ jag har inte svarta ögonbryn, fattar INTE varför dom blev så jäkla markanta och mörka på dessa bilderna. Lite för låg iso. Jaja. Fick som sagt hem min balklänning igår. OMG vad den är fin alltså. Viktor ville egentligen inte se den innan balen så som det är på amerikanska bröllop men så får det bli med min bal istället. Så istället har jag tvingat honom att kolla på balfrisyrer, balskor, flugor och matchande blommor och allt vad det heter och jag tror vi har kommit fram till något bra för oss båda, vi kommer vara så fina så. Han ska köpa kostym i veckan!

Har även fått hem en superfin väska som jag kollat på i en evighet men äntligen fick tummen ur röven och klickade hem för ett par veckor sedan. Ska ta kort på den!

Schemat för idag: SOFTA i mitt rum med serier och chipsrester från igår tills föräldrarna kommer hem från barnkalas med Zeb. Dom ska få komma hem till ett bord dukat med tacos har jag så fint planerat och sedan ska vi bänka oss framför mello, SANNA OCH SOFIA ska ju sitta i publiken, det får man ju liksom inte missa. 
 
Ha en fantastisk lördag bros 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback