jack daniels

 
 
Fyfan, ibland blir man bara sååå ful på bild. Hur man än gör. Sen att Klara tvunget ska fota underifrån gör väl inte saken bättre men aja. Behöver man bilder till la blogga så behöver man. 

Avslutade förra inlägget med att jag skulle göra något vettigt. Att plocka fram uppgifter, material och öppna upp ett nytt dokument är ju ganska vettigt. Att sitta och stirra på allt man plockat fram i 30 min utan att fatta hur man ska börja är inte lika vettigt. Gav upp efter 45. Såååå. Vad har jag gjort? Hatat mig själv och spelat candy crush istället. Bra jobbat Michelle. 

Alltså, mina lärare säger att vi som vet vilken utbildning vi vill in på efter gymnasiet har lättare att sporra oss till ett högre betyg, för att vi har något konkret att sträva mot. Det låter ju ganska logiskt. Men eftersom jag lyckas pricka in utbildningar som kräver typ full pott i ALLA ämnen har detta omvänd effekt på mig. Aldrig varit så här skoltrött i hela mitt liv tror jag. Inte ens studenten sporrar mig, det stressar mig bara. Sjukt tröttsamt och ovärt för jag vill ju samtidigt verkligen in på just den skolan och utbildningen. Blä. Ville bara få sagt det.  

Nu har mina liv säkert laddat klart på candy crush så jag ska återgå till det. Vi hörs imorgon kompisar.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback