pattern

 
Är lite smått besviken på skorna faktiskt. Dels är fästet för skosnörerna på ena skon helt snett på ena sidan, man ser det lite grand på den översta bilden om man tittar på den högra skon, och på nelly stod det att platån skulle vara 4 cm hög och det måhända att sulan är det men absolut inte platån. Den är max 1 cm typ haha. Men jag orkar inte hålla på och vela och skicka tillbaka så jag tror jag får leva med de skönhetsfelen. Dom vart väldigt sköna i alla fall. Linnerna från kandee fyndade jag helt oanvända typ på den här fina bloggen. Hur mysiga och fina som helst, kommer bli storfavoriter tror jag. 

Montern är så gott som helt löst nu! Sven har varit en ängel och fixat som en dåre för oss, är jätteglad och rörd. Jag har verkligen världens bästa föräldrar haha. Så den här eftermiddagen har bestått av att blanda ihop en rosa väggfärg och måla lite detaljer som ska sitta i montern. Nu är jag helt slut. Ska packa ner det jag ska ha med mig inför imorgon och sen ska jag dejta sängen alltså. Det ska bli jättekul att stå på mässan men jag längtar tills allt är klart och jag kan slappna av igen. 
 
Och ååh, jag har levlat så långt i candy crush att jag måste be alla mina facebookvänner spela bara för att få komma vidare, alt. betala 7 kr. Jag kommer nog betala 7 kr haha. 

De finns på Åhlens också!

Svar: Där ser man! Då får jag svänga förbi där och testa de vita också haha :) Tack för tipset!
michellelundin.blogg.se

2013-02-25 kl 21:08:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback