ten thousand hands, they carry me

 
 
Åh va jobbigt det är när man såååå himlaaaa gärnaaa viiiiill tatuera sig, men måste spara pengar. Asså det tråkigaste i världen är nog att spara pengar. TRÅKIGASTE. Även fast man gör det för något roligt är det så JÄVLA TRÅKIGT. BLÄÄÄÄ. 

Min mamma har tvingat upp mig på mitt rum som Harry Potter typ för att hon har tagit hem en kompis. Hahaha. 
Nä men Miriam, Emblas mamma, är här och dom ska catcha up och då kan tydligen inte Harry Potter vara med. Tycker jag är lite tråkigt med tanke på att jag inte har fått vara med någon på typ 36 timmar nu och mer än gärna skulle haft lite sällskap. MER. ÄN. GÄRNA. 

Sen så hade jag mer än gärna åkt och hämtat ut paket som ligger hos posten. Asså måste bara säga att Ebay, är fan bäst i världen. Varför upptäckte jag det så sent? Allt jag har beställt hittills har varit helt nya grejer (jag handlar aldrig på auktion, bara från "butiker")  som ser precis ut som på bilden. Och när en fuling lurade mig, så betalade ebay tillbaka allt + frakten på bara några dagar. Sjukt nöjd. Tyvärr blev jag lurad på det jag har längtat mest efter så nu får jag helt enkelt beställa det igen från en annan säljare och väntaaa. 

Kul att jag börjar inlägget med att jag måste spara pengar och avslutar det med osunt shoppingbeteende typ. Men jag fyndar faktiskt. Då är det ok att shoppa.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback