waddup


Hej, har precis avverkat min första dag på praktiken! Praktiserar på Kicks i stenungsund och OJ va roligt det är. Började kl 10 och fick välja vilken tid jag skulle gå på lunch och efter att jag jobbat ett tag tänkte jag att klockan nog är 12 och att jag kan smita iväg, så upptäcker jag att klockan redan är 2 haha. Då har man skoj. Och nu såg jag att jag glömt byta tröja innan jag gick hem. Hoppas det inte gör något...

Nu hade jag tänkt sätta mig och plugga en massa men det verkar som att just den uppgiften som jag hade i åtanke är bortplockad eller uppskjuten för jag hittar inte deadlinen någonstans... lite skumt. Fast jag ska inte slappa har ju ändå en massa jäkligt eftersom vi har typ 100 grejer i engelskan samtidigt och hur bra jag än gör ifrån mig får jag inte något mer än G ändå :):):):):)I));: 

Har i alla fall bokat biljetter till Stockholm på påsklovet. Ska få träffa min lille bebbe igen då! Men vill inte tänka så långt fram än. För efter påsklovet kommer det gå så jäääääkla snabbt till studenten, och den vill jag inte ha gjort ännu. Vill spara den haha. 
 
Fast alltså. Gud va mycket roliga saker jag har att se fram emot just nu. Det vill bara till sig att det löser sig med jobb. Men som det ser ut nog kommer det nog göra det, hoppas jag.
JAJA. Nu ska jag plugga. HAJDO


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback