Before CD's, and internet the kings was in effect ya fiends wasn't gettin' respect

 
Förjäkla svårt att posa normalt uppenbarligen. 

Har umgåtts med min Pappa hela dagen idag! Är så himla glad att han är här men lika ledsen över att han åker hem imorgon igen. Men jag ska snart åka till stockholm och hälsa på tror jag allt. Det har nästan löst sig med telefonen också! Mamma kirrar biffen. Sen får vi ju se vad dom hittar för fel på den och ifall de beviljar mig en ny eller en reparation. 

Det jobbigaste typ med att inte ha telefon är att det i princip är OMÖJLIGT att få kontakt med Viktor. Det är nästan omöjligt att få tag i honom när man HAR en telefon så när man dessutom eliminerar en kontaktväg till så återstår inga chanser. Himla jobbigt. "Jag är avundsjuk på dig som inte behöver ha en telefon" sa han när jag klagade över min avsaknad senast. Det beskriver väl det mesta. Men han är medveten om sin stora förmåga att vara riktigt disträ och kan dessutom skratta åt det vilket gör det hela ganska komiskt och gulligt. 

Jaja nog pratat om pojkvänner. Imorgon har jag bara en lektion!! WHOPP. Sen ska jag sitta kvar med Embla och fixa lite saker, ska bli kul. Och nu har jag inget mer att skriva. Säger god natt där. God natt.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback