idag är jag arg

Helvetes jävla helvetes fan äckelträngseljävlaäckelskatt. Jag har stått i 45 minuter och panikat för att jag trott att jag ska svimma av den tunna luften som mina klena jävla lungor inte klarar av. Jag är fortfarande helt yr och nu har det gått 25 minuter sen jag gick av den där jävla bussen. Antalet människor som var på bussen idag kvart i åtta kan liknas vid antalet människor som åker bussen efter ett derby mellan ifk och gais typ. JÄVLIGT många alltså. Kvart i åtta, en busstid som i vanliga fall garanterat dig en sittplats, som idag inte ens garanterade dig en plats på bussen. Ja, för jag ska väl egentligen inte klaga för jag fick i alla fall ÅKA MED bussen, det fick inte de 10 personer som tappert stått och väntat i kode. Nepp, dom fick beskedet att dom inte fick plats och den sprängfyllda bussen åkte vidare. 10 personer, där i alla fall hälften fått betala minst tusen kronor för deras nya månadskort (som det kostar för en vuxen människa som behöver ta sig från vår region till göteborgs) och så får dom inte ens åka med. 

Jag vet inte vem jag ska bli arg på. Dom som tog beslutet om trängeslskatt (eller blev det framröstat av folket eller?? för då blir jag ännu argare) eller västtrafik som totalt ignorerar stenungsunds (och säkert många fler orters) behov av fler bussar. I kungälv går fan bussen var femte minut medan vi har en som går en gång i halvtimmen och varje kvart under rusningstider. 

Jag hade inte klagat (jo det hade jag nog gjort) om det inte vore så stora summor inblandade. Som sagt, de som inte har turen att gå i skolan som jag och få sitt busskort gratis (fast alla ungdomar får ju köpa ett fritidskort på snart 700 kr var tredje månad) får betala över tusen kronor i månaden för att få ett kort som tar dig hela vägen från stenungsunds kommun till göteborgs kommun. Då ska de väl också bli garanterade en bussresa?
BLÄÄÄ. Förhoppningsvis var det bara kaos idag för att det var första skoldagen. Återkommer med en uppföljning om en månad. Mvh sura busstjejen. 
 

Ska skolungdomar behöva betala sina egna busskort till skolan för 700 kr var tredje månad snart? :o Eller menar du fritidskortet bara? Man får väl skolkortet?

Svar: Neeejnej! Jag syftade på fritidskortet. Förlåt om jag skrämde dig!!
michellelundin.blogg.se

2013-01-08 kl 16:49:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback