trettioförsta december år tvåtusentolv

 
Av 55 bilder som Klara på något magiskt sätt lyckades klicka av på typ 1 minut blev ENDAST den här bilden någorlunda mellanmjölkokej. Klara är nog världens sämsta fotograf. Ni skulle bara se alltså... 
 
Aja. Här har ni mig på nyår. Valde klänning i verkligen sista minut. Blev ändå ok. Vi kom hem till Embla och blev bjudna på världens godaste middag. Bruschetta till förrätt, hasselbackspotatis med kyckling och jensens favoritsås till varmrätt och (blir helt i extas av att bara skriva detta) halloncheesecake med kladdkakebotten och citronsorbet. ALLTSÅ OMG. Allt var SJUKT gott, men alltså EFTERRÄTTEN. Fy i helsike va god den var. Dessvärre var man helt proppmätt och lite småfull vid det laget så man kunde inte njuta fullt ut. Men aah. Sjukt bra kväll i alla fall. Igår drog vi till pizzahouse och jag hade fantiserat sedan tolvslaget om vad jag skulle köpa. Uppfyllde mina hungerbegär med både pizza OCH pommestallrick. Pizzagubben skrattade åt mig när han serverade men det är smällar man får ta. Sjukt värt. 
 
Och idag har jag även bestämt mina nyårslöften! 
1. Sålla bort relationer som påverkar mig negativt. Fan asså, jag är så jävla trött på människor som drar ner en och gör en ledsen och tänker därför sluta umgås med såna och bara omge mig av människor som får mig att må bra. 
2. Börja äta lunch. Eller mer regelbundet i alla fall. Jag har kommit fram till att om jag ska hålla mig frisk och kry måste jag äta mer och bättre, och framförallt börja ta med mig lunchlåda till skolan så att jag orkar lektionerna. Hoppas att jag kommer ihåg det mer än typ 3 dagar.
3. Sluta älta saker. Jag går ALLTID in i saker alldeles för mycket, stressar upp mig för ingenting och blir alldeles för upprörd för småsaker. Mår skitdåligt varje kväll för att jag ältar saker som inte behövs ältas. 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback