lägesuppdatering från fröken lundin

 
Hey dudes. Försöker visa min fina top men det går ju sisådär hahaha ser ut som ett klappmongo istället. Är hemma från en drinkkväll hos fina fia som fyllde 19 idag! Blev bjudna på fantastiskt god mat och goda drinkar. Dör. Imorgon ska jag upp och jobba igen och blir lämnad av ännu en homie som drar till napa men då kommer i alla fall äntligen Nicklas hem. Vi hälsade på honom i onsdags och festatde på såsen som dom så fint kallar det där borta och jag har nog aldrig sett så mycket snobbiga killar samlade på ett ställe, någonsin. Men helsike vad KUL jag hade bland dessa människor trots lite komplikationer osv. Idag är det btw exakt en månad kvar för mig i Svealand. Lite läskigt. 
 
Har ju blivit så jävla knepig det senaste så jag som tidigare kunde somna på beställning typ kan inte somna före kl 3 nu för tiden. Vilket gör det lite jobbigt när man ska upp och jobba på dagarna. Är med andra ord en väldigt trött liten tjej hela tiden. Himla frustrerande. 
 
Ja... Så mycket intressant hade jag att meddela. Skönt att skriva lite. Nu ska jag ligga och vrida och vända på mig i sängen tills jag somnar. Kram på er kompisar.
 
Så här slutar det alltid förövrigt när jag tar kort på mig själv. Blir så trött på mitt lama och töntiga posande så frigör mina inre demoner lite:
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback