balen

 
En liten bildbomb från balen i fredags. Herregud vad kul vi hade. Maten var fantastisk (skagenkanapé till förrätt som var helt SJUKT god så jag åt två hehe och oxfilé till varmrätt), människorna var vackra och musiken kan beskrivas som så här: första låten var thrift shop. Behöver jag säga mer? Efter att ha stått själv under en hel vals bland massa jävla par och bara varit sådär extrem-singel och patetisk var det en förjävla befrielse att dansa som en hiphopare och vråla DAMN THAT'S A COLD ASS HONKEY. Efter det langade DJ:n klassiker efter klassiker. Sjukt lyckat. 
Kvällen avslutades med att gå barfota över avenyn, bli bjuden på pommes av en snygg främling och sedan bli buren över heden av Joel. Bara så himla bra. 
 
Även fast jag är med på typ 100 bilder tycker jag inte att min klänning kommer fram riktigt haha. Den är jättevacker i alla fall och kommer från Ida Sjöstedt för Nelly.
Håret lockade jag själv och gav mamma fria händer med resten så som smink och "uppsättning". Tyckte det blev himla fint faktiskt. 
 
Och om någon trendriktig kille läser den här bloggen kan jag meddela att Nicklas hunk-kostym kommer från Tiger of Sweden. Måste säga att jag tyckte min kavlajer var den snyggaste av alla! Fina Nicklas. 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback