min studentHar redan lagt ut dessa miljoner bilder på facebook, men nu kommer dom upp här med. Ska se om jag kan skramla ihop lite bilder som kompisar tagit med sina mobiler också... Dagen började i alla fall klockan 4 för min del, då vi skulle infinna oss hos Roti kl 05.30. Väl där drack vi skumpa och åt kex med ostar och bara taggade sönder. I skolan fick vi våra betyg och skrev i varandras mössor. Sedan spatserade vi bort till kaj skjul 8 där studentlunch väntade, med uppträdanden från elever (jag höll tacktal) och elever med bäst betyg belönades på scen, och jag råkade faktiskt vara en av dom! 

Sedan var det dags för utspring. Min klass var nummer 4 på listan och det enda jag kommer ihåg egentligen är att jag är den som springer ut först och att jag inte kunde höra musiken. Jag har sett en film dock och där ser man att jag ramlar av scenen och att jag ställer mig och suger in friheten helt stilla bland alla mina vänner hahhhaha... sjukt full. Min släkt hade kirrat inte mindre än 2 skyltar som ni ser, varav en var gigantisk så jag hittade mina anhöriga ganska snabbt. Och jag har gått och nojat och varit orolig över att jag skulle börja grina när jag får syn på alla som samlats på min stora dag, vilket visade sig vara korrekt. Jag VISSTE ju att alla skulle stå där och vänta på mig men ändå när jag såg alla blev jag helt överväldigad och började gråta av lycka, haha. Jäkla mes. Men jag fick massa fina blommor, kort, champagne, gosedjur med mera och posade och kramades med alla som kommit dit (bl.a. min pappa som åkt ända från stockholm bara för att se mig springa ut... älskade pappa). SEEEEEEEN ÅKTE VI FLAK. Detta var det BÄSTA på hela dagen. Även fast jag fick en flaska med något jag trodde var efterlängtat vatten som jag svepte stora klunkar ifrån innan jag greppade att det var vodka vilket framkallade ett dovt illamående hahahhaa så hade jag askul. FAN va kul det var, åka över hela göteborg och bara fira sin jävla lycka med staden. 
 
När jag kom hem däckade jag först på vardagsrumsmattan och sedan fick mina föräldrar upp mig på mitt rum där jag tydligen inte ens kom ända fram till sängen utan jag däckade på mattan även där hahaha. Det där extremt förvirrade ögonblicket när ens faster kommer upp och väcker en och bara "grattiiiiis" och du fattar inte ens vart du är någonstans och ännu mindre kommer ihåg att du tar studenten hahaha. Åh. Min mamma hade gjort extremt god plockmat i alla fall som vi satt och glufsa i oss och sen fick jag massa fina presenter. Bl.a. den största och finaste resväskan jag sett av mina föräldrar, massa pengar till santa barbara och jättefina armband av mina fina killkompisar. 
 
Sen vart det ett stopp på Michelle Berglunds studentmottagning på en takterass på avenyn och sedan vidare till studentfesten på parken där jag inte ens kom in först för att kön var så JÄVLA seg. Så jag fick hoppa in genom uteserveringen hehe. Där vart vi tills stängning och då kastade jag in handduken och åkte hem. 
 
Kort och gott: en fantastisk dag. Tack till alla mina underbara klasskamrater, vänner, släkt och familj för att ni gjorde det möjligt. Lav jo very mucho. 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback