nösnäs student 2013

 
Idag tog Rasmus, Joel, Lovis, Cicke, Linus, Pontus och Nicklas studenten. Den enda vi egentligen hann fira ordentligt var Nicklas och det var han vi hann ta riktigta kort på. Dom är så många!! Men det gör inget, för Nicklas är en av mina absolut bästa vänner och jag kan inte beskriva hur stolt jag är över honom! 
 
Det bjuds på vin på varenda studentmottagning vi går på så jag är lätt/ganska mycket berusad när jag skriver detta men jag vill bara säga hur GLAAAD jag är för mina vänners skull!! Jag hoppas verkligen att alla får världens bästa kväll ikväll!!
 
Själv ska jag gå och lägga mig nu direkt för att ladda upp inför morgondagen då massa balförberedelser står på schemat. Är så glad att både Joel och Nicklas ska med på våran bal, det kommer bli så jävla roligt!! 
 
Nuuuuuuu ska jag tvätta av mig sminket och borsta håret. Imorgon ska bli en riktig uppladdningsdag. Så länge kan ni titta på studneternas kung på första bilden som hällde öl över HELA mig inkl. min telefon så att det varit sönder hela dagen (men börjat fungera på kvällskivsten) Kraaaaaaaam 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback