och vad vet du om hur hjärtat kan bränna, för kärlek som aldrig kan dö men inte heller leva

Dagen startade på hardrock
 Fortsatte till picasso där vi drack göteborgs finaste drinkar


Vidare till slottsskogsvallen för att bevittna en fantastisk konsert 

Brännö Serenad var kanske inte helt otippat min favorit under kvällen, tillsammans med Du är snart där.
 
I och med att vi hade bal i fredags och att vi typ... blivit gamla bestämde vi oss för att i år ge över platserna framme vid stängslet till nya 14 åringar. Kronan går vidare efter typ 15 konserter.
Istället hängde vi vid öltälten och dansade på gräset. Var helt fantastiskt att få NJUTA av musiken fullt ut för en gångs skull, och få känna den där underbara gemenskapen som man missar när man krigar längst fram. 

Eftersom överraskningskonserten förra torsdagen(har jag skrivit om den förresten???) var ett genrep inför den här spelningen så kunde jag line-upen och blev inte direkt överraskad över låtvalen. Men det gjorde ingenting! För avsluten tar alltid andan ur en. När man bara står och grinar och stirrar upp i himlen som fylls med fyrverkerier till tonerna av ens favoritlåt kan man inte göra annat än att häpnas av den här fantastiska herren Håkan Hellström. Håkan Håkan Håkan. 

Nu börjar dygnandet för mig. Måste vara trött imorgon för vi ska gå och lägga oss tidigt för att vi ska upp kl 3 på studentdagen. Så den här natten ska bestå utav städning, duschning, packning av studentmössa och grejer och en massa new girl (ja jag har börjat kolla om det i ren desperation haha). SLUT.
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback