studenten 2013


Alltså jag kan fortfarande inte ta in den eurofin jag fick uppleva i tisdags. Det var som Johanna skrev i sin blogg, det var som att fylla år med alla sina kompisar. Jag ÄLSKADE att alla bilar tutade och vinkade när vår klass gick förbi, att våra lärare stod stolta och finklädda, att få skrika OP TORKAR BAJS, få blåsa i tutan, dricka löjligt stora mängder alkohol, springa ut till mammoth, omfamna min familj i tårar och sedan åka flak. 

Nu har jag haft den bästa veckan i mitt liv och försöker låta allt sjunka in. Nu kommer två månader av massa jobb och nog gigantiskt mycket ångest blandad med lycka. För om mindre än två månader står jag med min solgula resväska i Los angeles, redo att påbörja mitt nya liv. Fan va läskigt och roligt det ska bli. 

Jag lägger upp resten av alla studentbilder imorgon. Även fast jag mer än kommit ikapp all sömn jag missat genom att ha sovit i typ 32 timmar är jag ändå trött nu 22.24 två dagar efter haha. But what ever. Har min första av två lediga helger på hela den här sommaren framför mig och planerar att ta det ko-lugnt. 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback