vintage rose

 
Imorgon tar typ 6 av mina närmsta vänner studenten. Är så glad för deras skull. Ser jättemycket fram emot att se dom springa ut och bara vara sådär förjävla lyckliga. Mina ÄLSKADE vänner. 
 
Själv har jag suttit och testat färgkombinationer med mina ögonskuggor till balen som är på fredag. Min klänning är ganska kaxig, så jag ska ha en mjuk sminkning i rosa och bruna toner. Jag har tidigare blivit sminkad av två olika make-upartister när jag gått mannekäng. Första gången fick jag en illgrön sminkning med en illgul skugga som highlight och andra gången fick jag en alldeles för gul foundation och ett par ögonbryn som nästan gick ihop. Efter det bestämde jag mig för att aldrig lita på någon annan än min mamma, mig själv och Embla när det kommer till smink. Och Linda Hallberg så klart haha. 

I alla fall, till min bal så ska jag och mamma fixa mig tillsammans. Vi har bl.a. köpt den vackra skuggan ni ser längst till vänster från Isadora. Asså den ser ut som flytande rosa guld typ, helt fantastisk. Med den ska jag ha en brun skugga att sota med så jag testar mig fram och ser vilket som blir finast ihop. En himla trevlig syssla en sådan här tisdagskväll. 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback