4 år med dig

 
Hade världens bästa dag igår. Jag och Viktor köpte inga julklappar till varann iår för att göra något lite speciellt tillsammans istället. Så vi valde att bo en natt på hotell i samband med att vi hade årsdag. Denna dag var igår. Jag checkade in vid fyra och låg och kollade på tv tills någon bankade på dörren. Där stod Viktor med rosor choklad och klirrande systembolagetpåsar. Vi ringde runt till stans alla steakhouses typ men allt var fullbokat så tillslut åkte vi till Joe farellis och delade på en pizza. My god. Det bästa jag ätit typ. 
 
 
Efter det åkte vi tillbaka till hotellet, kröp i myskläderna och sedan gick vi och köpte godis och glass. Resten av kvällen låg vi i sängen och skrattade och kramades till SATC filmen som Viktor inte ens protesterade emot. Åhh. Världens bästa kväll som sagt. Vi vaknade nio imorse och gick ner och åt frukostbuffé. Sen var jag hemma vid ett igen.
 
Är så glad över att jag har Viktor. 4 år låter så himla lite, det känns som att det varit vi väldigt mycket längre än så. Ville väl mest bara skriva att jag är lyckligt lottad. Och himla kär. Mer kär än någonsin. 
 
Nu får jag önska er en trevlig påskhelg. Själv ska jag fira den med lite mat här hemma och sen lite krök med kompisar. Och på tisdag åker vi till Stockholm igen. Längtar sååå mycket efter Morris. 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback