eyeliner och värmespolar

 
Åh, jag längtar tills skolan börjar igen så att man kan få börja ha på sig vad man vill haha. Blir trist med svarta jeans och svart kicks-tröja efter ett tag. 
 
Nu är klockan 21.56 och jag ska nog gå och lägga mig. Jag missade att deadlinen för loggboken den här veckan var typ klockan nio imorse så jag har inte lämnat in än, vilket gör mig lite smått stressad. Men det löser sig säkert. 
Kommer få stanna hemma imorgon med, har blivit febrig så här på kvällskvisten. Hatar att vara sjuk mer än vad jag kan beskriva alltså. Jag är verkligen sjuk HELA tiden. Blir så less. Plus att jag bor så långt ifrån någon affär så jag ligger och är sjuk samtidigt som jag längtar efter non stop och geisha utan att kunna göra något åt det. DET är tortyr. Men aja. Jag blir frisk snart. 
 
Det är förövrigt helt otroligt vad man kan sväva bort i sina favoritserier. Har varit ledsen hela dagen men varje gång jag satt på ett avsnitt modern family skrattar jag högt och känner mig varm inombords. Så skönt med sånt, bara att pausa verkligheten lite då och då. 
 
NU är det dags att sova. Hörs imorgon. Hej. 
 

Du är så snygg

Svar: Amen durå
michellelundin.blogg.se

2013-03-20 kl 22:40:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback