Friends become rats, I'm talkin Judas in expensive slacks

 
När jag stod och väntade på bussen idag blev jag så exalterad över att vara ledig att jag fick ett rus genom kroppen. Är man sugen på helg då eller? Jag har det inte ens tungt på dagarna, så jag borde inte vara den som är den. Men så är det. Fan va najs det är med helg alltså, du kan äta allt du vill, du garanteras tacos och det går roliga saker på TV. Jag har dessutom köpt ansiktsmasker till mig och Viktor (det stod 2 såna engångs-masker bredvid varann på praktiken varav den ena var för min hudtyp och den andra var Viktors. Det var bara meant to be)(För övrigt är det väldigt roligt att ha en pojkvän som uppskattar såna saker) så jag hade tänkt ha en riktigt myshelg. Dock valde Viktor sin projektrapport över mig ikväll så jag passade på att köpa chips för det får jag inte äta när han är med hehe. 
 
Just nuuuu lyssnar jag på the VS. EP och stirrar lite sårat på min nya balklänning. Det har nämligen uppstått en liten konflikt mellan oss. Hon (ja, min balklänning är en hon) har valt att inte gå att knäppas ända upp. För första gången i hela mitt snart 19åriga liv är min byst för stor för plagget. Undrar vad 14 åriga Michelle som kritiskt stod framför spegeln och anklade sig själv för att se ut som en man utan bröst skulle säga om jag sa det till henne.

Nu beror dock inte det här problemet på att jag magiskt har växt till mig en hylla under natten utan för att KLÄNNINGEN ÄR FUCKING MINIMAL. Den sitter perfekt över midjan, höfterna och rumpan men så ska man tydligen gå innåt istället för utåt vid bröstpartiet. AHH. Och nu tänker man kanske att "men jävla gnällkossa skicka tillbaka den bara" men då ska jag erkänna en sak. Som jag inte vågat säga till mamma än. Och det är att jag vart så exalterad när klänningen anlände att jag bara slängde allt som kom med den. Alltså slängde jag både följesedel och retursedel. JAJAMEN. Applåder till Michelle för att du sparar varenda lilla kvitto om det så är en cheesburgare på donken, men du lyckas slänga kvittot på din FUCKING BALKLÄNNING. Klapp klapp klapp.  
 
Nu skiter jag i det här och går och lagar tacos. Hejdå. 

Eey, jag har inte hittat balklänning än, om det är en nice en, om jag har mindra bröst än du, och om du skulle sälja den, för inte allt för dyra pengar, och om jag också tycker den är asfin (skall mycket till om allt det ska stämma haha!), men DÅ i alla fall - i'll buy it! Säg till mig isf :D

Svar: Haha vad du är söt Alice! Nu har det tur nog löst sig så att jag kan byta till en större storlek men annars hade du varit mitt första samtal! Ett tips om du inte hittar balklänning är att kolla på de vanliga sidorna som nelly.se och zalando.se t.ex. man kanske inte tror att dom har några men dom har massa fina till riktigt bra priser! Annars är jenjenhouse.se bra också! Så lycka till med letandet, du kommer säkert hitta någon alldeles underbar!
michellelundin.blogg.se

2013-03-08 kl 21:00:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback