hisingsgatan

I natt drömde jag att jag åkte buss, men att bussen åkte fel. Istället för att stanna på hjalmar som den brukar åkte den in på hisingen och stannade utanför min pappas lägenhet. Det var sol ute, pizzerian hade uteserveringen öppen och den lilla bakgården var blommande grön utan några fyllon. Och bäst av allt, uppe i lägenheten befann sig min pappa. 
 
Det är inte riktigt förrän nu som jag känner av hur jobbigt det är att inte ha sin pappa i närheten längre. Och jag  tänker ofta tillbaka på när jag bodde hos honom varannan helg. Hur jag och Jack alltid sprang till pizzerian och köpte det gamla vanliga, en bahamas, en kebabtallrick och en prosciutto. I skafferiet fanns det två påsar bilar och en påse non stop. 

Kommer ihåg när pappa som vanligt stod i kalsonger och sjöng med till Guns n roses med en hårborste som mick. Jag och Jack satt som vanligt och skrattade i bäddsoffan. Och helt plötsligt flyger en fluga in och pappa blir skiträdd och skriker till och börjar fäktas med borsten som om den vore ett svärd mot flugan. Han trodde att det var ett bi. Vi var så små då så det var det roligaste vi någonsin varit med om. 
 
Usch låter som att han är död. Han har ju bara flyttat till Stockholm haha. Och även fast jag inte kunde vara lyckligare över min nya lillebror som finns nu, så saknar jag ibland när det var jag, Jack och pappa. Varannan helg. På hisingsgatan. 
 
Men så är det inte längre. 
 

du är stark michi, puss och kram <3

Svar: Åh, tack finaste Jenny. Längtar efter att få krama dig imorgon! <3
michellelundin.blogg.se

2013-03-24 kl 20:46:02

Det viktigaste är att bevara de fina minnena! Nästa gång kanske det blir en en bahamas, en kebabtallrick, en prosciutto och en hawaii till minstingen! Du vet vart jag finns, det är bara att ringa när du än vill oavsett anledning. Älskar dig innerligt.

Svar: Ja du har så rätt. Egentligen ska man inte vara ledsen över att det inte är på samma sätt längre utan istället vara glad över att det varit så en gång. Ja det vet jag, och jag älskar dig lika mycket <3
michellelundin.blogg.se

2013-03-24 kl 21:58:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback