If you said "no homo" right after you did it? It doesn't count if it's terrorists

 
Ahmen heeej. Jag sitter och kollar på hotell. På min och Viktors årsdag ska vi boka en natt på hotell och bara äta massa gott och mysa heeeeeelt i fred, utan massa syskon och föräldrar. Jag tror det blir hotell rubinen på avenyn, är det mysigt där må tro? 
Är lite arg också. Den där engelskauppgiften som jag gnällde över igår behövde jag tydligen inte göra eftersom jag har praktik. Bara det att min engelskalärare sagt det till BARA Julia men inte mig (vi är dom enda som är på praktik i engelskan). Alltså han gör mig bara mer och mer på det klara om att han hatar ogillar mig. Vi hade t.ex. ett grupparbete för ett tag sedan, där alla i gruppen fick vg-mvg, FÖRUTOM JAG. Vad tror ni jag fick? Ett fjuttigt jäkla godkänt. ÅH va arg jag blir när jag tänker på det. Helvete. 
 
I alla fall. Så hela dagen har gått åt att vara bitter över det och över att jag inte kände att jag fick visa vad jag gick för på arbetsintervjun. Jag som brukar älska diskussioner och alltid har någonting smart att säga bara satt som en dum idiot t.ex. Åh. Jag har verkligen tappat min gnista. Kan lika gärna dö. 
 
Nu tänkte jag koka ägg och titta tbbt och sen kanske följa upp med lite från modern family. Cam får mig alltid på bättre humör 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback