det här med kläder efter väder

 
Alla som tror att jag har svettats idag räcker upp en hand! Alltså jag känner INGEN som är så dålig på att klä sig efter vädret så som jag är. Kommer i ballerinas när det snöar och i vinterjacka när det är 30 grader typ. Förstår inte hur jag gör. Eller det där att jag alltid har solglasögon tillhands när det regnar men väldigt sällan när solen faktiskt är framme... Jaja. Nu är jag hemma och ombytt till pyjamas i alla fall. GISSA vad som står på min agenda för kvällen??? TACO NIGHT. Det bästa är att det bara är jag och min minsta bror vilket betyder att det inte finns någon hormonfylld tonårig kille i närheten som äter upp allt. WOHO. Ska sätta igång och börja laga det alldeles strax. Sedan ska jag plugga. Ingen vila här inte. Nä men senaste veckan har jag fått ganska bra reslutat på det jag gjort så jag känner att det är lika bra att ösa på. 
 
Vad ska ni göra idag? Grilla? BADA? Festa? Jag ska som sagt träffa mina amigos imorgon, första gången nästan allesammans är tillsammans sen valborg typ. Det är en lång tid för att vara oss. Vi ska i alla fall grilla (jag planerar att marinera kyckliiiiing, ta med mig halloumi och göra en sallad bestående av oliver typ...) och dricka lite i solen hemma hos Klara. Himla trevligt. 
 
Jag hoppas ni får en toppenkväll allesammans. Kram!

var har du köpt den jackan och tröjan?

Svar: Jackan är en kofta + en väst! Koftan är från ebay, och västen är från Gina tricot dock från förra året... Tröjan är också en gammal från Gina tricot :)
michellelundin.blogg.se

2013-05-20 kl 08:39:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback