hej och välkomna

Min hand kände tydligen inte för att sitta still. Ursäkta min pyjamas också hahaha...
 
Vad passar inte bättre än att öppna upp sin blogg och blogga lite granna när man ska plugga till ett tal man ska hålla imorgon? ELLER HUR? 
 
Nämen jag är numera en lite gladare, lite mer stabil och lite mindre destruktiv person till skillnad från vad jag var för en vecka sedan haha. Förändring kan gå fort. Det är lång väg kvar men det är bara att jobba vidare.
Under den här veckan har det hänt lite saker. 1. Jag har börjat ÄLSKA twitter och vine, sjukt kul. Följ mig där. Tror man bara söker på Michelle Lundin. 2. Jag har jobbat av mig ungefär hälften av mitt skolarbete. Nu kör jag en vecka till sen är det slut för alltid WAZAAAA 3. Bara en sån där liten grej hände också, kom in på college på andra sidan jorden. WHAT? JAAAA. Jag är från och med augusti student på Santa barbara city college, som ligger i californien precis utanför Los angeles. DET ÄR SÅ SJUKT I HUVUDET. 
 
Det är det. Mina dagar består endast av skola, plugg och att sova typ så hinner inte med så mycket mer än det. Nu kommer i alla fall helgen snart och jag ska få hänga med mina fina vänner. Det ska bli trevligt!! 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback