Hon är, det här partyts ljus. Och han bredvid, är så stolt, att ha henne nära sig.

 
Haha fan vad ledsen jag ser ut. Här är i alla fall två av klänningarna jag skrutta runt i på mitt rum igår. 
 
Det här har i särklass varit en av de stressigaste och ångestfyllda dagarna i hela mitt liv. Och jag jobbar ändå på donken. Gick upp klockan tio och började skriva på ett arbete och blev klar nu. Har aldrig varit så missnöjd någonsin men den är gjord i alla fall. Nu har jag bara ett arbete och ett prov kvar sen är jag klar med gymnasiet för alltid. 
 
Imorgon ska jag in till skolan för att skriva det där provet, åka hem och vänta tills klockan blir åtta och sen ska jag jobba till klockan 1. Woho. Ska trösta mig med att äta världens bästa glass made by mói. Appropå äta så har det hänt jobbiga saker med mina matrutiner sen jag blev en ensamstående person. 

1. Jag som älskar att äta har slutat älska att äta. 
2. Jag som troget ÄLSKAT k special sen jag var 9 år gammal och ätit det varje dag, tycker inte om det längre. Bara sådär. Kärleken tog slut där precis som på alla andra plan i mitt liv tydligen. 
3. Jag som alltid hatat lunch men älskat middag hatar nu både lunch och middag. 
4. Jag som alltid ansett kvällsmål som det absolut bästa målet på dagen som jag kunnat se fram emot hela dagarna har inte velat äta kvällsmat på snart 4 veckor. 
 
Det enda jag äter är typ varma mackor. Och jag gillade inte mackor förr. Varför ska livet förändra allting på samma gång??

Du är så sjukt cool. Har sett upp till dig (ah stilmässigt för känner dig ju inte) sedan högstadiet. Jag tycker om din blogg och sättet du skriver på, så sjukt jävla underhållande, brutalt, ärligt och hjärtskärande. Alltså att du ska flytta! Hur coolt?! All lycka till dig!
/ A

Svar: Oj, jag blir helt rörd. Vilken fantastisk person du är som slänger iväg en sån här kommentar till en person som bara använder sin blogg till att klaga haha. Jag tror i varje fall inte du förstår hur otroligt jävla superglad jag blev av att läsa det här, önskar att jag kunde ge tillbaka på något sätt. Får typ skriva en låt om den mystiska A som kommenterade på min blogg... haha <3 Jag önskar det samma till dig x 100, uppskattade verkligen att du lämnade en sån fin kommentar. Gigantiska kramar från mig!
michellelundin.blogg.se

2013-05-23 kl 23:09:20

Haha jo men du klagar på saker som är förjävliga att uppleva men förjävligt underhållande i skriftlig form hehe. Vad jag glad jag blev att du blev glad! Så ball är du. Kramkram!

2013-05-25 kl 20:24:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback