I know you don’t love me you just love my poncho - Macklemore

DUDE. Låten jag prata om i förra inlägget blir bara bättre och bättre. Macklemore får mig som vanligt att le med sina fyndiga texter. Lyssna på den här. Förövrigt fick jag hem min utspringsklänning idag och den var alldeles, ALLDELES för stor. Fatta ingenting. Sjukt jobbigt för den var helt fantastiskt fin men den funkar inte. Blö. 
 
Min onsdag då: Åkte till en lektion kl 11 som jag egentligen inte behövde närvara på, men eftersom jag skulle plugga fram till halv fyra då jag skulle ha mitt prov åkte jag dit ändå. Lektionen pågick i typ 20 minuter och sen satte sig jag och Sanna och råpluggade ända fram till halv fyra, då våran lärare valde att ställa in provet av någon anledning vi inte riktigt förstått. Det gjorde en väl MÅTTLIGT irriterad. Hela den här dagen hade kunnat gå åt att skriva mitt engelskaarbete tänkte jag, som ska in på fredag när jag jobbar. Åker hem med ambitionen att komma igång med arbetet ändå men slutar upp med att testa massa klänningar som jag hittar i min garderob. Hur kan man vara så okoncentrerad egentligen? Aja. Jag bryr mig typ inte längre. Fick nog igår. Allting som kunnat gå åt helvete har redan gjort det så jag kan lika gärna hålla mig glad och sysselsatt genom att testa fina klänningar haha. 
 
Min fina klänning som jag bar på Macklemores konsert i höstas. Hans svett har droppat på den och hans händer, ben och fötter har nuddat den 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback