If someone wants to be a part of your life, they'll make an effort to be in it. So don't bother reserving a space in your heart for someone who doesn't make an effort to stay.

 
Tänkte visa lite bättre bilder på min fina tröja som jag hade på mig i lördags, men asså den är fett svår att få bra på bild. Så det blev bara konstnärligt och grejer istället. Tröjan är i alla fall från ebay, men går att köpa på massa ställen t.ex. notme.se.
 
Jag är som sagt ledig idaaaaag, och det var väldigt underlättande då jag har sjukt mycket plugg. Så det ska jag göra hela dagen. KUL VA?
 
Idag upplevde jag en jävligt underlig känsla, jag är sjukt påverkad av hur jag känner. Jag kan liksom inte skaka av mig saker, om jag är arg då jävlar är jag arg. Så när jag drömmer mardrömmar och vaknar upp ur dom kan jag ha känslan kvar hur länge som helst, och mår verkligen jättedåligt över det. Jag kan inte bara skaka av mig det och ba "det var bara en dröm" utan jag mår lika dåligt som i drömmen typ haha. I alla fall jag drömde en sjuk mardröm i natt. Jag och min pappa blev tillfångatagna och satta i ett sandhål med massa andra människor, där vi väntade på att få bli torterade. Min dröm "slutade" med att jag blev torterad, och mitt i det vaknar jag upp. Mår dåligt, är ledsen och allt det där. Och sen så kommer den där vanliga känslan över mig som jag går runt med varje dag nu för tiden och då bestämmer jag mig för att somna OM. Det där har aldrig hänt någonsin, för jag är väldigt rädd för att komma tillbaka till drömmar hehe. Såååå man kan säga att min verklighet är värre än mina mardrömmar just nu för jag vänder mig hellre till tortyr i ett sandhål. Fyfan för det här alltså.
 
Aja. Nu ska jag sätta igång. Ha en fin dag.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback