lonely but fabulous

 
Det är väl som vanligt bara jag i hela Sverige som inte bryr mig ett skit om matchen. Sitter på mitt rum och längtar efter augusti. Hade egentligen planer på att få klart hela religionsarbetet idag men det gick inte riktigt som planerat. Vet inte riktigt hur jag ska hinna, för jag behöver få MVG på det arbetet och sen ska jag även ha ett prov samma dag som arbetet ska in som jag också behöver MVG på. Fattar inte hur jag ska kunna disponera ut tiden så att det blir bra för båda delar. Men det löser väl sig. 
 
Min familj köpte hem thaimat idag och alltså, fan restaurangmat är det bästa jag vet. Är väl ganska löjligt egentligen då min mamma gör helt fantastiskt god mat här hemma till oss varje dag som egentligen slår alla restauranger i världen enligt mig, men det är något med att äta ute eller köpa med sig hem. Jag gillar verkligen det. 
 
Nu ikväll hade jag tänkt stänga av allting. Inga skoltankar, inga känslor, ingenting är välkommet ikväll. Ikväll är det jag och mina serier och vi ska ha himla kul tillsammans. 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback