Single doesn't mean i'm looking for somebody
Hej homies. Livet här hemma rullar på. Allt trubbel som skapades i santa barbara är ÄNTLIGEN löst. Allt började skita sig 26e augusti, fortsatt på samma skitiga bana och idag är det äntligen inte katastrofalt läge längre. Fyfan för dessa månaderna.
Men men, nya tag nu. Mina planer för framtiden är diffusa men det jag vet att jag vill göra är att flytta hemifrån, göra ett återbesök i sb till våren och sen plugga vidare till nästa höst. Till vad eller vart är oklart men jag har mina idéer. 

Livet är bra konstigt kompisar. Det blir fan aldrig som man planerat. Men det gäller att göra det bästa av situationen! 
Och om det inte går så får man slå armarna om sin bästa kompis och skrattgråta åt ens bisarra situation. Det har jag och Embla gjort många gånger den senaste tiden haha. Vet inte vad jag ville komma med detta. Typ att jag är glad att jag har haft min soulmate Embla med mig och fått dela det som vi trodde skulle bli en oförglömlig resa men blev en oförglömlig ångestperiod, där orden "vi tänker inte mer på det nu" sagts alldeles för många gånger, med just henne i alla fall. Min älskade bästa kompis. Take care

Jag reser mig ur våran säng, lämnar dig sovande min vän. Jag smyger över golvet, ser solen stiga upp, i samma stund så vet jag att allting har ett slut. Allt är för bra nu.