ingen verkar märka av det, alla här är tennsoldater


Har väl inte haft de bästa veckorna i mitt liv det senaste kanske. Sitter och skriver detta i mitt rum i timmervik. Fick lämna mitt älskade Santa barbara och återvända till gator ingen hälsar på med vålnader i bombarjackor. 
Men livet går inte alltid som man vill och mitt liv verkar definitivt strejka lite. Är skitledsen. Men jag fick fantastiska veckor men fantastiska människor i fantastisk miljö. Och nu är det bara att titta framåt! Jag har ett fantastiskt halvår av blåst, kyla och slask framför mig!!!!!111!1!!! YAYYYY
 
Näää men om man skulle äta ett optimistpiller, stänga av allt och bara lyssna på daniels (babe<3<3<33<3) nya kanske. Återkommer med bilder från LA någon dag.
 
med ovänlig hälsning bitter_tant_94

six flags

Underbara José körde oss på sin lediga dag i sin egna bil hela vägen dit och hela vägen hem. Bästa José <3
JAG HITTADE EN MANTEL DET FÖRSTA JAG GJORDE. Prydde mig resten av dagen.
Människan kommer aldrig vara närmare till att flyga än vad man var i denna... NU ÄR JAG INTE RÄDD FÖR NÅGOT. Life come at me bro
Da whole gang
 
IDAG VAR VI PÅ SIX FLAGS. Det är det i särklass galnaste jag varit med om. Går inte ens att få ner i ord vad stora galna amerikat har att erbjuda i bergochdalbane-väg. Har i alla fall åkt genom 9 loopar ståendes, legat med magen ut till INGENTING jättesnabbt i luften, blivit blöt, åkt i ännu mer loopar, ångrat mig i varje uppförsbacke osv osv. Sjukt jäkla bra dag. Nu är helgen slut och imorgon är det måndag och allvar igen. 
 
Haj haj
 
 
 

And baby, it's amazing i'm in this cab with you, you drivin' so damn good, one day you drive us to school and the next night to iiiisla vista, you drive us here, you drive us there hmm hmm hmmm you're never unfair hmm hmm HOLY JOSÉ

 
Hej brushs. Idag gjorde jag något jag aldrig gjort tidigare. Jag gjorde manikyr och pedikyr. Man får passa på när det är löjligt billigt. Jag ville dock inte att dom skulle bygga på eller sånt för jag har redan jäkligt bra naglar så naglarna fick bara bli lackade. Men asså det krävs mycket mod och ansträngning för att utsätta sig för något sånt där. För samtidigt som någon filar dig under tårna står en annan och klipper av dina nagelband typ. En person som blir väldigt aggressiv och ryckig vid kittling får verkligen bita sig i tungan för att inte sparka in ansiktet på lilla gumman framför och inte sätta tänderna i armen på tanten bredvid. Jag lyckades efter att ha blivit skälld på från båda och misstänkt skitsnack på kinesiska. I alla fall nu sitter jag här med 1 kg mindre hud på fötterna och fräscha naglar. 
 
Taggad brud btw, rubriken är vår egenskrivna låt till vår chaffis José. 

TIPS TILL DIG SOM SKA FLYTTA HIT OCH GÅ PÅ SBCC

 
- VÄLJ DINA KURSER I TID. Läs på ordentligt och välj ut dom med omsorg.
- Fixa boende hemifrån. ALLA svenska organisationer säger att man ska fixa boende på plats. Varför har vi ingen aning om men det har skapat ett smärre kaos här nere. Ta kontakt med the coralgroup hemma, så fixar dom ett boende du kan flytta in i när du anländer. Mia och Bonnie är fantastiska.
- Räkna med en hög hyra. Vi bor 8 tjejer i vårat hus och betalar 895USD var. Cirka 6000 kr var i månaden. 
- Inse att bo själv, eller själv med en kompis är ej genomförbart. Jag har nog inte träffat någon som bor mindre än med fyra personer här.
- Promenera mycket, då greppar man snabbt block-systemet och det blir jättelätt att hitta.
- Men efter det: Köp en cykel fort som satan. Avstånden är långa även fast det är en liten stad.
 
Sen skulle jag rekommendera alla att ta sig hit på egen hand eller åka med kilroy. Varför orkar jag inte förklara bara gör det haha.

iv i love u

 
Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är en tööö-örstig torsdag hurra hurra hurraaaaaa. 
 
Isla vista är utan tvekan min favorit med hela santa barbara haha. Om man bortser från vår privata taxichaufför José (<3 <3), habbit och nordstrom. Men IV bjuder på såna knäppa jäkla saker. Att vandra på gatan del playa kan vara något av det sjukaste alltså. Man kan beskriva det som en lååååång, lååååååång bargata där det går EXTREMT mycket folk. Och istället för barer är det hemmafester som står öppna för besökare längs hela vägen. 
 
Well well. Jag känner att det har varit extremt mycket snack om IV här och inte så mycket om något annat haha... Kan i alla fall säga att det är helt löjligt varmt här. Det ska vara det till slutet av oktober. Det är sådär varmt så du helst inte villl röra dig för då exploderar du av överhettning typ. Men åh. Det är underbart. 

En sak dock som börjar gå mig på nerverna en del, är alla jäkla pundare. Ni vet hemma i göteborg så ragglar dom omkring, kanske ommar och stojar med sina andra fyllokompisar men det är oftast inte mycket mer än så. Vi svenskar är ju väldigt privata och värnar mycket om vårt "personliga utrymme". Man hälsar helt enkelt inte på en främling som går förbi, och om man pratar med någon håller man ett passande avstånd. 
Amerikaner däremot pratar med allt och ALLA. Det är fantastiskt underbart på ett sätt och helt otroligt utmattande på ett annat. SPECIELLT när det kommer till de här fördömda pundarna alltså. Dom är ju EN DEL här borta kan man ju säga, men det är väl inte särskilt konstigt med tanke på hur mycket skit det finns här. 

I ALLA FALL. Tack vare att amerikaner i grund och botten pratar med främlingar och står närmare än vad svenskar oftast finner bekvämt pratar även påverkade människor mer med främlingar och står ALLTID för nära. Det är både läskigt, jobbigt och tröttsamt. Man kan inte stå och vänta på bussen i fred, man kan inte sitta på en bänk och göra ingenting, man kan inte stå stilla utanför en affär typ. 

Ett exempel på hur det kan påverka vardagen:
I förrgår gick jag och Embla på bio men vi såg inte ens klart filmen för att en hysteriskt påverkad man kom in när mer än halva hade gått, han gjorde oss jätterädd. Väl där ute satte vi oss på en bänk och då kom nästa tjomme, som hade tre tänder och vätska rinnande ur hans öga. Han tog sig friheten att prata, gå för nära och till och med följa efter oss när vi gick därifrån. DÄREFTER var det som ett jäkla dataspel att ta sig hem, du sprang på knäppis efter knäppis och det hela slutade med att vi blev förföljda av en helt till synes vanlig man. Jätteläskigt. 
 
Michelle out