he doesn't sleep, so in truth he never wakes up

 
03.26, damen borde sova. Kan inte. Att sitta på min matta och lyssna på musik i skenet från min nyligen uppmonterade ljusslinga känns så mycket mer givande just nu. Tror att 07.40-Michelle disagreear men det är 07.40-Michelles problem. 
 
Vill inte vara den där "nuuuuu är det bara 7 och en halv vecka kvar tills skolan börjar igen"-personen, som spenderar sitt sommarlov på att räkna ner istället för att räkna upp, men tvåtusenfjortons höst närmar sig och tvåtusenfjortons sommar lider lite långsamt mot sitt slut. 
Hösten, som är årets motsvarighet till veckans måndag. Det är då vi uppgraderar oss från att gå i sjuan till åttan, då vi köper nya "jättemysiga" vantar för förra årets har försvunnit igen, då alla färgar håret mörkt för att lämna de solblekta längderna så som vi lämnar sommaren, då vi öppnar upp oss för de nya möjligheterna per automatik istället för att tvinga fram dom som vi gör vid årsskiftet. 
Så som jag hört att man resonerar kring måndagar när man blir vuxen. En ny vecka, nya möjligheter. Längtar tills jag också håller i den optimistflaggan. 
 
Precis som allt annat i mitt liv är min höst än så länge oklar. Blev 15e reserv på textilhögskolan, antagningen från nästa urval kommer på fredag. Förväntar mig inte något positivt besked direkt, känns helt absurt att jag skulle lyckas komma in på en så hypad och eftertraktad utbildning i Sveriges modemecka, men lite hopp finns det faktiskt. I så fall blir jag borås-bo om några veckor. Om inte - så vet jag i alla fall att jag ska göra något annat denna hösten än vad jag gjort hittills. 
 
Hahaha nää vilket tråkigt inlägg. Meeeeen, idag har jag ingen debatt att plocka upp. Jag orkar inte, jag är trött. Möjligtvis något kring civilkurage men det får bli en annan dag. Nu har jag precis avslutat en helg med nattjobb och vill bara vara tacksam över att det är över haha... Nu har jag en vecka kvar som tonåring (aaaaaaahhhhh ångest) och tänker att jag ska ta vara på det.
 
Jag får lösa jämställdhet, främlingsfientlighet, världsfred och svält en annan dag. 
 
Nu ska jag somna till min musik. Skrivabstinensen har stimulerats. Godnatt.
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback