broken people gets recycled

 
 
Asså jag undrar vad det är som gör att jag har sån förbenad jävla skrivkramp hela tiden. Jag om någon har mycket att säga men alltid när jag öppnar upp ett nytt inlägg så sitter jag som en sammanbiten uggla och ba blinkar mot skärmen. Det finns så mycket att skriva om Michelle?? Om hur trött du är på illojala vänner? Om hur upprörd du är över att dina killkompisar vägrar förstå feminismens innebörd? Om hur irriterad och less du är på rasism? Eller hur du dag ut och dag in funderar på vad du ska hitta på med ditt liv. 
 
ÄNDÅ sitter ugglan här igen och ugglan får minsann fan ingenting vettigt sagt. JAG ÄR SÅ ARG. Just precis den meningen med stora bokstäver har jag skrivit en miljard gånger tidigare i diverse inlägg. Det är sån jag är. Jag är till mestadels en jävligt trevlig och glad tjej men om något gör mig arg så blir jag verkligen arg också. Just nu är det så mycket som bubblar inom mig som gör mig arg. Främst över punkterna i ovanstående stycke. Åhhh jag vill bara skaka om alla inskränkta män, idiotiska vänner, dumma rasister och mig fucking själv och bara skrika RYCK UPP DAAAAAJJJJJJJJ gör om gör rätt!!!!!! Sen sätta alla ner framför en stor vit whiteboardtavla och predika högljutt med stora gester samtidigt som jag pedagogiskt illustererar det jag säger med olika färger på pennorna på tavlan bakom mig. I slutet hade alla kunnat få leka hänga gubben så hade vi bara varit homies hela bunten och mina problem hade varit borta. 
 
Men tyvärr har jag inte möjlighet att samla alla idioter framför en whiteboardtavla så jag får väl använda mig av inläggsfunktionen på min lilla jävla blogg för att i alla fall ventilera min frustration liiiiiiite i alla fall. 
 
Igår hade jag en peka fuck you till hela världen och dess skapare-dag men inser att detta kanske är mer av en peka fuck you till hela världen och dess skapare-VECKA istället. Usch mig vill ni inte möta i en mörk gränd MÅ JAG SÄGA. 
 
NU, ska jag förbannat käka en jävla ballerina och jag säger bara som så här; jag hoppas för kakjävelns skull att den inte går sönder när jag öppnar den. A JUST DET.
 
MICHELLE OUT.
 

åh så fin bild!

Svar: Tack tack!! :)
michellelundin.blogg.se

2014-02-25 kl 18:31:54

Fin bild

Svar: Tusen tack :)
michellelundin.blogg.se

2014-02-25 kl 18:56:18

känner igen mig så otroligt mycket!

Svar: Va skönt att någon mer gör det haha!! :)
michellelundin.blogg.se

2014-02-25 kl 18:59:50

🙏 äntligen, vi har vääntat❤️

Svar: Aww mamma, min mest trogna bloggläsare haha <3
michellelundin.blogg.se

2014-02-26 kl 08:33:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback