And keep they eyes to theyselves, already insecure, don't need any help. But you can blame the pride that makes you hold your anger inside, But deep down you wanna curse them all. Fuck off asshole jerk off dirt ball.

 

gotta love the pessimist

(Glad tjej i Santa Barbara innan IV.)
 
Hallå blöggen. Dags att köra igång igen va? Nytt år ny motivation NYTT LIV. Hahahhaha eller inte. Men har startat en hashtag som jag kallar bloggspo. Där samlas bilder på hur man bäst värmer upp inför skrivandet av ett inlägg, vad man helst ska äta för att hålla uppe bloggandan och dyl. värt att checka va?? Finns även en webshop (bloggnessguru.se) där jag säljer produkter för att hålla statistiken in shape! Har även superchecka bloteinshakes som ökar din bloggprestanda. 
 
Nä men seriöst, gott nytt år på er. Alla sammanfattade 2013 på sina bloggar men jag kände att eftersom mitt 2013 kan sammanfattas med ett enkelt fyrstavigt ord (SKIT) så kunde jag hoppa det. Men asså, why not? Hmm 2013 var ändå ett ganska bra år, jag blev bara överraskningsdumpad en månad innan studenten, lät det förstöra min student (men det är ju ingen fara för studenten får man ju ta hur många gånger man vill), försökte hålla huvudet högt och följa mina drömmar till lalaland ändå men universum sa haha no och skickade hem mig igen. HAHA. 
 
MEN man får sätta saker i perspektiv. Det hade även kunnat vara året jag dog. I en flygplanskrasch till exempel. Eller av lunginflamation. Och det har jag ju liksom inte gjort. Då hade jag inte kunnat sitta här idag och whina över mina white girl problems. MINDBLOWING. 
 
Så det var årets första blogginlägg. Nu är frågan om jag ska fortsätta med såna här kontinuerligt kanske? Lite som det är tänkt egentligen. Haha jag vet inte. Det enda jag vet är att jag är klar med det gamla och embracar det nya. Välkommen 2014.