kan du be honom snurra ett varv?

 
Asså hahahaha. Hon är så jävla bra, älskade älskade hana pee. Har inte så mycket att tillägga, videon talar för sig själv.
Tränar han eller?

everything i got you see, i got'em from heaven

 
När jag gick i skolan var alltid tiden när jag var sjuk mina rikliga bloggtider. Då gjorde jag om min design, planerade inlägg, och fotade. När jag egentligen skulle passat på att plugga. Men det slutade ju ganska bra ändå. 
Nu har jag varit sjuk i 4 dagar och som på beställning har jag loggat in här varje kväll för att skriva. Utkastet är fyllt till bredden med nätternas känslor i skrift. Man vågar inte längre publicera sina utbrott som när man var 14 haha... tyvärr. 
 
Har tänkt mycket på hur man definerar sig själv. Har vänner som definerar sig som elaka, dom anser sig vara dåliga människor och agerar därefter. Jag försöker säga att om dom bara ser sig själva som de fina människor dom är kan dom börja agera utefter det istället. Det går in men är lite för diffust att sätta i praktiken.
 
Jag definerar mig själv som en bra människa. Jag är ganska dominant, envis, bekräftelsesökande och har ett hett temperament. Men utöver det har jag alltid sett mig själv som en bra människa, jag har bra värderingar, står upp för mina vänner, är omsorgsfull, glad och ärlig. Framförallt har jag alltid varit den ärliga. Oavsett vart jag har stått i livet har jag alltid haft självförtroendet till att vara ärlig. 
 
Och eftersom jag definerar mig själv som en god människa borde jag precis som dom som definerar sig som onda agera därefter. Men det gör jag ju inte. Inte till 100%. Jag kritiserar gärna andra människor men hatar att bli kritiserad själv. Jag hatar draman men fortsätter ändå skapa dom. Jag blir jätteledsen när någon pratat illa om mig, men pratar själv illa om folk. Jag älskar att diskutera men blir skitarg när ingen håller med mig. Dessutom har jag funnit mig själv agera oärligt det senaste.
 
Jag är en bluff?
 
Jag står för det här att man ska acceptera sig själv och älska sig själv för den man är men tänk om man inte älskar sig själv för hur man fungerar? Hur blir man en 100% god människa?
 
Haha, ironin i detta är att mina bröder kommit in tre gånger under tiden jag skrivit detta inlägget och frågat om jag kan byta låt. Och jag tittar surt upp från datorskärmen och ryter NEJ jag vill lyssna på denna, och sätter på heartbreak fiction igen. Starten till att bli en 100 procentare är kanske att bli mer ödmjuk mot mina bröder... Men låten är ju så bra...

You went storming out of the kitchen, I chased you like an addiction

 
 
 
 
I guess there's nothing left to lose now
I just hope I see you soon now

I've got this heartbreak fiction
I keep saying that it can't be over this fast
All the lines we've written
It's so poetic I just can't put them in my past