But you knew that my soul could not be given to anybody easily

 
 

You are often mad and you talking bout your swag Only label that's behind you is a motherfucking tagKan väl säga som så att köpa kurslitteratur är mindre tråkigt när det heter modefabriken kontra när det heter företagsekonomi 100. ÄLSKAR kursen vi har i affärsmannaskap. Lär mig så himla mycket varje gång. 
 
Har försökt mig på lite plugg, vi förväntas ju trots allt att studera 40h i veckan allt som allt. Känner att jag ligger lite (typ 39 h och 30 min) efter i det tidsschemat. Annars så har jag bara försökt sova bort den här förbenade jävla skitförkylningen. Verkar som att det går vägen för jag mår faktiskt lite bättre. 
 
Har känt mig så himla inspirerad sen jag började skolan, vet inte om det är ombytet av miljö, nya härliga människor, kurserna i sig eller motivationen men någonting är det och det är en underbar känsla. Är så jäkla tacksam över att jag kom in? Kan inte förstå hur det gick till, ännu mindre när faddrarna jublade att vårt program var det med högst intagningspoäng på hela textilhögskolan? Väntar bara på att Jonas Sjöstedt ska stiga fram och kalla mig flaskskepp "Hur kom du in här egentligen michelle??". 

Nu är det dock dags för paradise a.k.a det jag lever och andas för. Är det någon som vet vart man kan köpa Sagas svarta klänning med hög hals i skatermodell? Har ärligt talat letat igenom hela internet!!! Arg
 

And please don't put your number in my phone Cause I might text you after all of this Patron (My bad)

 
En av alla bussresor med denna donnan 
 
 

The meaning of life is a meaningful life

 

Genom instagram

Förpackade livet i en gul resväska och flyttade hem till mormor för att förenkla pendlandet till borås i väntan på att få egen lägenhet.
Blivit kär i min skola varje dag
Hade workshop och agerade modell 
Hittade höstens favoritsko - i mammas garderob.
 
Precis som alltid vid denna tiden på året, så ligger jag dödssjuk i min säng. SOM TUR ÄR, har jag bara två föreläsningar denna veckan så det finns tid för reparation. Det sorgliga med detta var att jag precis stavade föreläsningar med ä på båda ställerna. Hur som haver. Livet går bra. Eller, det går så bra det finns förutsättningar för att göra än så länge. Det finns fortfarande ett hål i magen men jag har liksom lärt mig att leva med det. Inom sinom tid har det nog försvunnit, eller förhoppnningsvis reparerats. Men vi får se. 
Den här dagen bjuder in till intensivplugg och kurering. Planerar morgondagen i samma stuk. Som tur är finns det en hembakad kladdkaka i kylen att motivera sig själv med. 
 
 

eat diamonds for breakfast and shine all day

 
J.lindeberg//NLYtrend//Acne//StellaMccartney//Nike//NLYtrend//DanielWellington//StellaMccartney//Rag&Bone
 
 

People laughed at the way I dressed, but that was the secret of my success. I didn’t look like anyone.
- Coco Chanel